פיצה טעימה מאוד!

מתכון ל 2 פיצות .

מצרכים:

1 קילו קמח שמרים (של אסם)

או קילו קמח ו 40 גרם שמרים טריים בשקית

כף מלח

חצי כף סוכר לבן

מוסיפים לזה 550מ"ל מים (3 כוסות)

ו4 כפות שמן זית.

מערבבים את הכל ולשים לבצק אחיד!

להתפיח 20 דקות חצי שעה.

להכנת הרוטב:

אפשר רסק עגבניות מתובלן: מלח פלפל אורגנו וכו.. עם טיפה חלב לדילול ואפשר להשקיע:

רוטב מושקע:

2 עגבניות מקולפות וחתוכות 

5 שיני שום קצוצות 

2 כפות אורגנו יבש

כוס עגבניות מרוסקות מקופסא

חצי קפית פלפל שחור גרוס 

רבע כפית מלח

מכניסים הכל למיקסר ומערבבים.

מוסיפים 3 כפות שמנת מתוקה

אפשר בזיליקום 

ומבשלים בערך 10- 15 דקות(לא חובה!!)

(הבישול פותח ומוציא את הטעמים אבל לא חייבים)

ההכנה:

מרדדים את הבצק 

חותכים עיגול בגודל קצת יותר גדול מהתבנית .

שמים קמח על התבנית ההפוכה!

ושמים על זה את הבצק!

את השאריות של הגודל מקבצים שיהיה את ה"קשה של הפיצה"

שופכים רוטב על הבצק ומפזרים אותו..

שמים את התוספות כל אחד לפי הטעם שלו..

עגבניה /בצל /זיתיים /פטריות / או מה שבא לכם!

מפזרים מעל את הגבינה ואופים בחום הכי גבוהה שיש לכם בתנור!

בתנור שחומם מראש בערך 10 דקות או פחות או יותר תלוי בחום התנור..עד שזה מוכן!

ו... בתאבון!!!!!

אוהבים פיצה מאתגרת? פיצה מאתגרת היא פיצה לא סטנדרית שיכולה להביא לכל לחובבי הפיצות מנה מיוחדת במינה. אני ממליצה להשתמש בבצק של חלה, המתכון לחלה, יכול להיות בצק איכותי בשביל פיצה כזו. הבצק יוצא מתוק יותר וטרי יותר, הפיצה ריחנית ועסיסית מאין כמוה. אני ממליצה לכם בחום ללכת על משהו קצת פחות סטנדרטי ולנסות להכין את הפיצה באמצעות בצק מתוק של חלה. בהצלחה!