עוגת דבש טעימה במיוחד!

 הכמות מתאימה ל 2 תבניות אינגליש קייק

החומרים:

1 כוס סוכר

1 כוס דבש

3 ביצים

3/4 כוס שמן

1 כפית קינמון 

2 וחצי כוסות קמח 

1 שקית אבקת אפייה 

1 כוס תה רותח מ-2 שקיות תה (שיהיה כהה)

 ההכנה:

 מחממים תנור ל-160 מעלות (ולהקפיק על החום הנמוך שהעוגות לא יגלשו!)

במעבד מזון שמים סוכר, דבש, ביצים, שמן וקינמון ומעבדים דקה לתערובת אחידה ואוורירית. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים 5 שניות לאיחוד. מוזגים את התה הרותח בזהירות תוך כדי עיבוד ומעבדים רק עוד 5 שניות לתערובת אחידה. מוזגים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות. אופים 45-50 דקות עד שהעוגות תפוחות, שחומות וקפיציות למגע..

 טיפ:

לעוגות שחומות עוד יותר, עם ציפוי נהדר – מזלפים 2 כפות דבש על כל עוגה מיד כשהיא יוצאת מהתנור – הדבש מתחמם מחום העוגה והופך לנוזלי, ואז פשוט עם גב של הכף מורחים אותו מעל העוגה לציפוי.

                                                                        ו..בתאבון!!!

  עוגת דבש ללא גלוטן וללא סוכר

 עוגת שוקולד

 עוגת מייפל משגעת