עוגת דבש ללא גלוטן וללא סוכר

החומרים:

5 ביצים מופרדות 

¾ כוס דבש 

1/3 כוס שמן 

½ כפית סודה לשתייה 

½ 2 כוסות שקדים טחונים דק (קלופים ולא קלויים) 

½ כפית קפה שחור ב- ½ כוס מים

ההכנה:
 
 1. מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
 
 2. מקציפים את החלמונים, דבש, שמן, עד לשילוב המרכיבים. משלבים את הסודה לשתייה והקפה.
 
 3. מקפלים בעדינות את השקדים לתערובת החלמונים.
 
 4. מערבבים את שתי התערובות ואופים ב-170 מעלות למשך 40 דקות, עד שהקיסם יוצא יבש.
 
 
 
                                                  בתאבון!