עוגת שוקולד קלה להכנה!

החומרים לעוגה:

240 מ"ל שמן  (כוס)

200 גרם סוכר (כוס)

4 ביצים 

1 כוס אבקת שוקו (לא קקאו) 

1  שמנת חמוצה (200 מ"ל) 

140 גרם קמח תופח (כוס) 

 לציפוי העוגה:

1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה או ריץ

120 גרם שוקולד חלב או שוקולד מריר!

 ההכנה:

מערבבים יחד את כל החומרים לפי הסדר שבמתכון  שמים בתבנית ואופים ב 180 מעלות כחצי שעה ..

צריך לעקוב ולבדוק שהעוגה בפנים יבשה ע"י קיסם נעוץ.

את הציפוי מכינים כך:

מחממים את השמנת או את הריץ (זה טעים ככה וככה)

ולפני שזה רותח מוסיפים את השוקולד ומחכים 2 דקות שהשוקולד ימס בפנים.

מערבבים לתערובת אחידה ושופכים על העוגה.

 

טיפ: אפשר לפזר מעל כל מה שבא! אגוזים,קוקוס,סוכריות,מרשמלו ,וכו..

 

בתאבון!!!!