נקניק שוקולד משובח

מצרכים:

חומרים ל-1 נקניק שוקולד בקוטר בערך של5ס"מ
 
200 גרם ביסקוויטים
100 גרם שוקולד מריר איכותי
1 כף נוגט 
1 כף ממרח לוטוס
רבע כוס סוכר
1/2 כוס חלב
1/2 כף ליקר שוקולד
50גרם חמאה
רבע כוס אגוזי מלך
רבע כוס אגוזי לוז קלויים ללא קליפה
 
אופן ההכנה:
 
יש לשים את כל המוצרים הנל-בסיר חמאה, חלב, סוכר,ממרח לוטוס, נוגט , ליקר אמרטו , לחמם ולהמיס את השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה, להניח בצד לכעשר דקות .
לאחר מכן יש לשבור את הביסקוויטים לחתיכות גסות ולשים בתוך קערה.
לאחר מכן יש להוסיף אגוזי מלך ואגוזי לוז שלמים, לשפוך את תערובת השוקולד על הביסקוויטים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
להמתין כחמש שש דקות ,לשים מחצית מכמות התערובת על נייר אפייה בצורת נקניק.
לגלגל את נייר האפייה על נקניק השוקולד ולהדק את הקצוות כמו בנייר סוכריה.
לאחר מכן יש להכניס למקפיא ל-6 שעות לפחות.
לחתוך לעיגולים בעובי 1כס"מ ולהגיש קפוא לאורחים.