פלפלים ממולאים בירקות 


מתכון דיאטטי וטעים
מתכון לארבע מנות-
 
 לתערובת של הירקות:
 
* 5 גזרים
* 4 בצלים
* 4 תפוחי אדמה
* 4 בטטות
* 6 שיני שום 
* מעט שמן זית 
* מעט רוזמרין
 
 לפלפלים:
 
* 4 פלפלים אדומים
* צרור כוסברה
*  250גר' עדשים אדומים
* 3 ענפים של בצל ירוק
* 50 גר' גבינת "אפק"
*   4 שיני שום
* 1 דלורית
הוראות הכנה:
 
לתערובת הירקות:
יש לחתוך את השורשים והירקות לקוביות קטנות מאוד ולתבל בשמן זית ורוזמרין. יש להניח כמחצית מהתערובת של הירקות בסיר גדול.
 
לפלפלים:
 
1. יש לחתוך את הפלפלים בחלק העליון שלהם ולשמור על החלק העליון כי הוא משמש כמיכסה,יש לנקות את הפלפלים מהגרעינים ולשטוף במים.
 
2. יש לערבב בקערה את העדשים ,הכוסברה, הבצל הירוק, הגבינה,והדלורית.
 
3. יש למלות את הפלפלים בתערובת ולהניח בעדינות על מצע הירקות שבתוך הסיר. 
 
4. יש למלות כל פלפל במים ולכסות אותו בחלק העליון שלו. מומלץ לכסות את הפלפלים בשאר תערובת הירקות ששמנו בתחתית הסיר.
 
5. יש לכסות את הסיר ולהניח אותו על מעל האש. 
לסיום ניתן להגיש לאורחים משהו מתוק וטעים במיוחד ,הקליקו כאן להזמנת מאפים ומתוקים מבית רוני ודני