קינואה מתוקה בגזר וסילן

1 ספל קינואה שטופה

1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתוש
1 גזר חתוך לרצועות דקות
2 כפות סילאן
2 ספלי מים רותחים
שמן לטיגון
 
הוראות הכנה
 
יש לטגן  את הבצל בסיר עד להזהבה.
מוסיפים את הגזר ומטגנים עוד כדקה .
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה או שתיים.
מוסיפים את הקינואה ומטגנים עוד מעט זמן.
מוסיפים את המים הרותחים ואת הסילאן ואז לערבב היטב.
יש לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה כ 12 דקות.
לאחר מכן יש לכבות את האש ומחכים עד שכל המים נספגים.